HABERLER VE ETKİNLİKLER
Staj Fırsatı Gözünüzden Kaçmasın !

P&G'de Staj yapabilirsiniz

P&G Ataşehir Ofisi Project Reach Stajyeri 185 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren P&G Türkiye’deki faaliyetlerine 1987 yılında başladı. Deterjan, temizlik ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve kağıt ürünleri üreten P&G şu an ve gelecek her nesil için hayatı daha iyi bir hale getirecek basit ama anlamlı yollar bulmanın gerekliliğine inanıyor. Bu yolda her geçen gün büyürken genç, yetenekli takım arkadaşlarına staj imkanı sunuyor. Spora, çevre ve sürdürülebilirliğe önem veren P&G ekibi aynı zamanda eşitlik, çeşitlilik ve gelişime önem veriyor.

Sen de P&G ekibine renk katmak ister misin?

Ne Sunuyoruz,

• Öğrenimine devam ediyorsan eğitim yoğunluğuna göre haftada en az iki gün çalışmak koşuluyla esnek çalışma saatleri,

• İlgi alanına uygun departman ve projeye yerleştirilme fırsatı, • Ataşehir ofisimizde veya evden (home-office) çalışma imkanı,

• İlk günden aldığın sorumluluklarla kendini geliştirme ve öğrenme imkanı, • Açık iletişim, ekip çalışmasına önem veren güçlü bir şirket kültürü,

• İlgi alanlarına ve yeteneklerine uygun departman yönlendirmesi, • Erişilebilir ve kapsayıcı çalışma ortamı, Eğer, • Üniversite öğrencisi, önlisans veya lisans mezunuysan, • Haftada en az 2 gün çalışabiliyorsan, • Microsoft Office programlarını (Word, Excel, PowerPoint) kullanabiliyorsan, • %40 ve üzeri engel raporun varsa, Aşağıdaki mail adresine engel raporunu, özgeçmişini ve varsa sorularını iletebilirsin.

İletişim: karaman.f@pg.com