HABERLER VE ETKİNLİKLER
5. Siemens Dijital Dönüşüm Kampı Duyuru

Merhaba,

 

‘Siemens 5. Dijital Dönüşüm Kampı’ Duyuru (%40 ve üzeri Engelli)

 

Yazılıma meraklı ve ilgili alan mezunu ya da amatörce yazılım ile uğraşan, kendini geliştirme fırsatı gözleyen ve yazılım dünyasında olmak isteyen herkes başvuru yapabilir!

 

Başvuru linki: https://engelsizkariyer.com/IlanGoster.aspx?JobID=3576

CV: info@engelsizkariyer.com

 

 

İş Tanımı

Siemens Dijital Dönüşüm Kampı ile yazılım kariyerinizi başlatın!

Siemens Türkiye, engelli gençlere özel olarak düzenlediği Dijital Dönüşüm Kampı ile yazılım dünyasına davet ediyor. Katılımcılar güncel yazılım konularında sınıf eğitimi alıyorlar ve başarılı oldukları takdirde teorik bilgilerini Siemens Ar-Ge projelerinde pratiğe dönüştürebiliyorlar.

Türkiye’yi geleceğin dijital dünyasına taşıma misyonunu üstlenen Siemens, Dijital Dönüşüm Kampı ile engelsiz bir kariyer yolculuğu sunarak gençlerin yazılım dünyasına donanımlı bir şekilde hazırlanmasına katkı sağlıyor. Seçilen katılımcılar, 3-4 ay süren yazılım odaklı sınıf eğitimlerin bitiminde sertifikalarını almaya hak kazanıyorlar ve eğitimlerde göstermiş oldukları başarıya göre 6 ay daha Siemens Ar-Ge projelerine dahil edilerek profesyonel yazılım dünyasına adım atıyor ve gerçek bir iş hayatını deneyimleme olanağı buluyorlar. Katılımcılar program süresince ve sonrasında yapılan değerlendirmeler sonucu kariyerlerine Siemens Türkiye’de devam etme imkanına bile sahip olabiliyorlar.

 

Aranan Nitelikler

Programı başvurusu için koşullar:
- Lise, ön lisans veya lisans teknik program mezunu
- Yazılım konusunda ilgili ve araştırmacı
- Haftada 5 gün sınıf eğitimi ve çalışma temposuna hazır

Siemens Türkiye’nin düzenlediği Dijital Dönüşüm Kampı’nda yerini almak isteyenlerin başvurularını bekliyoruz.